Vi skräddarsyr din webbshop efter din affärsidé, dina produkter och målgrupp. Med vårt e-handelssystem får du många utmärkta funktioner och komponenter. Och framför allt ett koncept som fungerar.

WEBBSHOP, ENKLARE ÄN MAN TROR!

Kom igång med e-handel, det är inte så svårt som man kanske tror utan det finns idag utmärkta system för att enkelt komma i gång med sin webbshop. Vi slår gärna ett slag för WordPress med Woocommerce som har utvecklats till att vara en komplett lösning för e-handel.

RESPONSIV WEBBSHOP= MOBILANPASSAD WEBBSHOP

Förutom valet av plattform så är det kanske det viktigaste valet man gör är att onlinebutiken är responsiv. Det innebär att man ökar tillgänglighet då e-butiken anpassar sig efter smartphones, surfplattor, laptops eller vanlig skärm. Enligt all ny statistik så är det mycket vanligt att kunden först söker på sin mobiltelefon för att sen slutföra sin beställning på sin dator.

VI SKAPAR EN SÄLJANDE DESIGN FÖR ER WEBBSHOP

Utseendet är viktigt, eller hur? Din blivande webbshop ska ha en fungerande formgivning för att kunna attrahera och vägleda kunden genom köpprocessen. Genom att ha tydliga grafiska element och fungerande typografi så ökar du konverteringsgraden samtidigt som kunden upplever att det är enkelt att handla och få information.