Vi tar fram snygga och användarvänliga applikationer för Apples operativsystem iOS ( iPhone, iPod Touch och iPad) och Android-enheter. Låt oss förverkliga din applikationsidé.

Vi har lång erfarenhet av applikationsutveckling och kan hjälpa dig under hela utvecklingen från koncept och design till färdig applikation. Vi erbjuder professionell utveckling till konkurrenskraftiga priser.

MARKNAD

Marknaden för iPhone applikationer är enorm och marknaden för Android appar är globalt sett ännu större. Har ditt företag råd att inte synas på denna marknad?

Bygg en fristående applikation eller komplettera din nuvarande webbplats med en. iPhones stora skärm, multi-touch-gränssnittet och inbyggda funktionalitet för GPS, kompass, WiFi, kamera, video och accelerometern (som gör att telefonen känner av om den lutas) gör att det nästan inte finns några begränsningar på vad du kan fylla din applikation med!

Applikationen kan du sedan publicera på iTunes App Store och Google Play, där du själv bestämmer priset på din applikation. Vill du ge ut den gratis är det också möjligt. Vid försäljning på App Store och Google Play erhåller du 70% av intäkterna medan Apple respektive Google tar 30%. Några kostnader för hosting eller drift tillkommer inte.

DESIGN OCH BRA PROGRAMKOD

En bra designad applikation kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande. Vi ser till att din applikation är grafiskt tilltalande och användarvänlig.

Vid utvecklingen av mobilapplikationer är det mycket viktigt att ha en optimerad kod, då telefonens prestanda är betydligt mindre än vid utvecklingen av exempelvis en datorapplikation. Bra skriven programkod gör applikationen snabb och ser till att den inte drar onödigt mycket batteri. Vårt löfte till dig är att vi levererar en optimerad och väldokumenterad programkod som gör den lätt att utveckla vidare.

SPELUTVECKLING

Flera av våra medarbetare kommer ursprungligen från spelutvecklingsbranschen. Detta gör att vi lägger stor vikt vid spelkänslan och vet vilka nyckelfaktorer som skiljer ett bra från ett dåligt spel. Vi har erfarenhet av fysikmotorer (som ex. Box2D) som gör att exempelvis föremål faller på ett naturligt sätt.

KOPPLINGAR TILL DIN WEBBPLATS OCH SOCIALA MEDIER SOM FACEBOOK OCH TWITTER

Vill du att din applikation ska hämta eller skicka data från din befintliga webbplats eller databas? Inga problem, vi hjälper dig bygga denna koppling så data skickas effektivt och säkert.

För att öka spridningen av din applikation eller låta användare interagera med varandra kan du koppla din applikation till Facebook Connect eller Twitter. På så vis kan dina användare jämföra exempelvis sin highscore mot vännernas resultat. Vill du koppla din applikation till något annat API ordnar vi det också.

ANVÄNDARTESTER OCH MÄTNING

Vi ser användartester som en viktig del i apputvecklingen. Så pass viktig att vi tog fram en egen testningstjänst, Beta Family. Tjänsten är idag en av världens ledande plattformar för test av mobila applikationer. Vi erbjuder alla våra kunder gratis test på Beta Family.

OFFERT OCH SEKRETESS

Vad kostar en applikation? Det är en av de vanligaste frågorna vi får och svaret är att det beror helt på vad du vill bygga. De flesta applikationer ligger i spannet 75′-250′ kr (exmoms).

Hör av dig till oss och berätta vad du vill bygga, så tar vi gärna fram en kostnadsuppskattning.

  • Vi arbetar som konsulter och tar inte betalning i form av % i framtida försäljningsintäkter.
  • Vi ser det som en självklarhet att skydda din idé och håller alltid hårt på sekretessen.
  • Innan du tar kontakt är det bra om du har tagit fram en kravspecifikation eller skisser på det du vill bygga, det gör det mycket enklare för oss att ge dig en bra prisbild.

Kontakta oss för mer information, offert eller för att boka in ett möte.